<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=356707181441329&ev=PageView &noscript=1"/>
Awwwards

Mr. Kesten

Proizvodi

Mr. Kesten

Kesten je naša omiljena jesenska namirnica. Čim zamiriše kesten na ulicama grada, jesenski ugođaj se probudi u nama i odmah poželimo probati neku njegovu deliciju, a ima ih zaista puno.

Kesten je namirnica svojstvena mirisa i blagog slatkastog okusa sa širokom primjenom u kulinarstvu. Od ostalih orašastih plodova razlikuje se nižim udjelom masti, visokim udjelom škroba i jedini sadrži vitamin C. Kesten također sadrži minerale, vitamine B grupe, vitamin A i C. Od minerala, bogat je kalijem i fosforom, a sadrži i kalcij, magnezij, sumpor, klor, željezo, bakar, mangan.

No dosta o njegovim nutritivnim i ljekovitim svojstvima, sigurni smo da svi znate koliko je zdrav, a i fin. Zato smo mi osmislili slastice od kestena koje smo jedva čekali podijeliti s našim gostima, a uzevši u obzir koliko ga dnevno proizvodimo možemo reći da su se mnogima svidjele.

Pa idemo redom, prvo smo predstavili Mr. Kesten, čokoladni kolač koji u sredini ima kesten pire. Sladak je i fin, mnoge ga dame vole, zato smo ga i nazvali Mr. Kesten. Kako vam se kolač jako svidio, odlučili smo napraviti i kesten krostatu, a naravno ništa ne prolazi ni bez kesten sladoleda. I za kraj za sve kestenoljupce napravili smo pravi kesten pire tako da svako nađe nešto za svoje nepce.

Ovi kolači su naravno sezonski, tako da nemojte propustiti probati neke od kesten delicija.

Naša lokacija

Riva 14, Rijeka
Tower centar Rijeka - 5 kat
mob. 091 202 0630

Kolač lokacija 1 Kolač lokacija 2
Nađite nas na karti